Župne obavijesti - Sveta Obitelj

  1. Zahvaljujem se gospođama ob. Ivana Ćubela i Mile Ćurić za čišćenje crkve i crkvenog prostora u prosincu, a pozivam obitelji Marka Asića i Davora Babića da preuzmu ključ i da čiste crkvu i crkveni prostor kroz siječanj 2019.
  2. Pročitajte raspored obitelji koje uređuju crkvu i crkveni prostor kroz 2019.
  3. Sutra je Stara Godina. Pozivam vas da dođete na sv. misu pod kojom ćemo zajednički zahvaliti se Gospodinu na svim njegovim dobročinstvima koja smo od njega primili u 2018.
  4. U utorak je Nova Godina, u našoj župi ćemo imati sv. misu u 08,30 i navečer u 18,00. Pod misom u 08,30 zazvat ćemo Duha Svetoga da nas prati kroz 2019.
  5. Don Josip i ja obišli smo dobar dio Mokošice, sutra ćemo nastaviti s blagoslovom, a 2. siječnja ćemo završiti s blagoslovom Mokošice i Sustjepana, a Petrovo selo i Pobrežje ću blagosloviti u subotu 5. siječnja.
  6. U petak je prvi petak u mjesecu i pobožnost presvetome Srcu Isusovu započinje u 17 s klanjanjem pred Presvetim do 18,00 kada će biti sv. misa.
  7. U subotu uoči Bogojavljenja, blagoslovit ću vodu pod misom u 18,00, a vi donesite boce za uzeti tu blagoslovljenu vodu kako biste i sami mogli blagoslivljati svoj životno-radni prostor.
  8. Iduću nedjelju se slavi Bogojavljenje. Pod misama ćemo imati gosta, o. Justa, tj. svećenika koji promiče pobožnost trajnoga klanjanja pred Presvetim Sakramentom. Napose pozivam one vjernike, muževe i žene koji se smatraju spremnim izdvojiti malo više vremena za Gospodina u molitvi.