Župne obavijesti 3.5.

4.Vazmena nedjelja / god. A; 3. 5. 2020.

 1. Svima vama koje nisam vidio, susreo, čuo želim sretne i blagoslovljene uskrsne dane.
 1. Ubrzo će i naša župna festa, Spasovdan, 21. svibnja. Ne znam kako ćemo ga proslaviti. Uskoro ću se naći s pastoralnim vijećem, pa ćemo riješiti i to pitanje.
 1. Svete mise koje ste naručili i koje je trebalo govoriti, ja sam ih stornirao. Od danas govorim mise kako su naručene, a mise od 20. ožujka ću premjestiti u ponedjeljke i u srpanj. Stoga ću vas zamoliti, pogledajte na oglasnoj ploči, na facebooku mom i župnom profilu, kao i na webu, rasporede svetih misa.
 1. Mise u našoj župi nedjeljom su kao i inače u 08:30, 11:00 i u 19:00, a radnim danom je u 19;00 s tim da je prije mise krunica u 18,30.
 1. Krizma koja je trebala biti u našoj župi 3. svibnja, odgođena je za iduću godinu.
 1. Prva pričest koja je trebala biti 17. svibnja odgađa se za jesen.
 1. Svima vama koji ste se na bilo koji način brinuli za mene i nastojali mi pomagati u ovim danima, te iskazati svoju blizinu i ljubav od srca zahvaljujem.
 1. Budući da nismo imali redovitu uskrsnu ispovijed, tko god od vas bude želio ispovjediti se, na što vas potičem, ja sam na raspolaganju svaki dan. Nazovite ili dođite i dogovorit ćemo se za ispovijed. također ću biti u crkvi pola sata prije sv. mise na raspolaganju za ispovijed.
 1. Zahvaljujem se obitelji Ivana Grbavca na čišćenju crkve kroz travanj, a pozivam obitelj Tomislava Glumca i Antice Grčić da preuzmu ključ i uređuju crkvu i prostor kroz svibanj.
 1. U dnu crkve imate košaru i današnju milostinju možete ubaciti u nju, jer nemamo klasično prikupljanje milostinje.
 1. Sada poslije mise, zamolit ću gospođe da svrate u veliki župnu dvoranu preuzeti tanjure, tacne, ovale, posude i drugo posuđe koje je ostalo od svih onih slavlja koja smo imali u našoj župi.