2. nedjelja /god. B; 17. 1. 2021.

1. Sutra, 18. siječnja započinje Molitvena osmina za jedinstvo kršćana. Zajedničke molitve, katolika i pravoslavaca, ove godine neće biti zbog epidemiološke situacije. Mi ćemo u našoj župi svaki dan molitvo za jedinstvo kršćanskoga svijeta. .
2. Također vas potičem da svatko od vas, barem od 18. do 25. siječnja molite na nakanu za jedinstvo kršćana. Naša snaga je samo u jedinstvu kršćana i kršćanskog svijeta.
3. Pozivam roditelje krizmanika čija su djeca treći razred srednje škole, da dođu na roditeljski sastanak sutra, 18. siječnja 2021. u 18,30 sati.
4. Poznato vam je da je papa Franjo proglasio ovu godinu Godinom sv. Josipa. Mi ćemo je obilježiti posebno kroz ovih narednih devet srijeda kroz koje ćemo moliti krunicu i litanije na čast sv. Josipa, a molit ćemo za sveopću Crkvu, za domovinu Hrvatsku, te za naše obitelji.
5. O dokumentu Spiritus Domini i mogućnošću da žene vrše službu lektora i akolite (čitača i poslužitelja oltara i pričesti).
6. U subotu, 23. siječnja nastaviti ćemo s redovnim rasporedom vjeronauka za prvopričesnike, krizmanike i ministrante. Oni znaju kada im je satnica vjeronauka pa neka se po tome i ravnaju. Najstariji krizmanici, tj. trećaši neka dođu u 08,00 sati.
7. Iduća nedjelja, tj. treća kroz godinu je po odredbi pape Franje, Nedjelja Božje Riječi.
8. Ženi se Marko Oblizalo, sin Nikše Oblizala i Nikice r. Jozović. Mladić je rođen 18. travnja 1988. u Dubrovniku, a po zanimanju je ekonomist. Marko uzima za svoju zakonitu ženu Jelenu Matijašević, kćerku Mata Matijaševića i Nade r. Zvono. Jelena je rođena 16. travnja 1998. u Dubrovniku, a po zanimanju je frizerka. I Marko i Jelena su naši župljani. Vjenčanje će biti u subotu 23. siječnja 2021. u našoj crkvi. Neka im je sretno i blagoslovljeno.
 
Ines Papac i 7 drugih
 
Jedanput podijeljeno
https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yg/r/VhAmmLfxCGD.png"); background-size: auto; background-repeat: no-repeat; display: inline-block; height: 18px; width: 18px; background-position: 0px -105px;">
Sviđa mi se
 
 
https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yg/r/VhAmmLfxCGD.png"); background-size: auto; background-repeat: no-repeat; display: inline-block; height: 18px; width: 18px; background-position: 0px -67px;">
Komentar
 
https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yg/r/VhAmmLfxCGD.png"); background-size: auto; background-repeat: no-repeat; display: inline-block; height: 18px; width: 18px; background-position: 0px -124px;">
Podijeli