4. Vazmena nedjelja /god. B; 25. 4. 2021.

1. Jučer smo imali molitvu odrješenja, paljenje svijeća i polaganja cvijeća ispred spomen obilježja omiškim braniteljima koji su branili naše područje. Prošlu nedjelju sam vas pozvao da dođete. Posebno sam pozvao branitelje. Ali eto, moj poziv je ostao u zraku. Od nas Mokošana bilo je samo 9 odraslih i 5 djece.
2. Danas uz to što je Nedjelja Dobroga Pastira, slavi se i sv. Marko ev. Svima koji danas salve imendan od srca čestitam.
3. Pozivam roditelje naših mlađih prvopričesnika da dođu na roditeljski sastanak u srijedu u 20,00 sati.
4. U subotu je 1. svibnja, blagdan sv. Josipa Radnika i početak marijanskog mjeseca. Pozivam i potičem naše župljane da se uključe u svibanjske pobožnosti. Napose pozivam roditelje prvopričesnika i krizmanika da se uključe i mole za svoju djecu koja trebaju primati sakramente.
5. Zahvaljujem se obiteljima Slavka Goluba i Kate Grkeš na uređenju crkve i crkvenog prostora kroz travanj, a pozivam obitelji Darka Bogdanovića i Josipa Jozipovića da preuzmu ključ i uređuju crkvu i crkveni prostor kroz svibanj 2021.
6. Primijetili ste dolazeći na sv. misu da je napravljena rampa na ulasku u crkveno dvorište. Zašto smo je napravili? Da mlade obitelji koje dolaze s djecom u kolicima ne moraju preko skala dizati djecu s kolicima, da stariji vjernici kojima je svaki skalin opterećenje, bude lakše, ali i za invalide koji bi dolazili da im je lakše. Donatoru izvedenih radova, koji je želio ostati anoniman, od srca zahvaljujem.